Voucher bestellen

Hierbij wil ik je bedanken voor het vertrouwen dat je afgelopen jaren in mij en het team van Frans van Lieshout Fotografie hebt gehad. Ik heb genoten van alle mooie mensen die de revue zijn gepasseerd. Wat een voorrecht is het geweest om zoveel mensen te mogen ontmoeten in de studio. Bedankt voor alle interessante gesprekken en waardevolle ontmoetingen!

10 jaar heb ik met veel passie gefotografeerd. Maar de laatste jaren is de behoefte toegenomen om mensen in nood, in het bijzonder kinderen, te helpen. Ik heb dan ook besloten om de studio los te laten, zodat ik me volledig op het ontwikkelingswerk kan richten.

Na een aantal zendingsreizen naar Roemenië, heeft dit land en zijn zigeunerbevolking mijn hart gestolen en heb ik daar een goede christelijke organisatie (www.phoneo.nl) gevonden waar ik me bij ga aansluiten. Het eerste jaar ga ik een opleiding (www.revolutionministryschool.com) volgen om me goed voorbereid in te kunnen gaan zetten voor de allerarmsten. Kun je je voorstellen dat er binnen de EU zelfs nu nog hongersnood is en er kinderen zijn die geen onderwijs krijgen?

Hieronder is een foto van een kind te zien. Het is nog maar een jong meisje, maar tegelijkertijd kan ze helemaal geen kind meer zijn. Dit is duidelijk te zien aan de blik in haar ogen. Tekenend voor de kinderen in de sloppenwijken daar. Daar moet gauw verandering in komen!

download

Eind van deze maand sluit ik de deuren van de fotostudio op Strijp-S voorgoed en vertrek richting Reghin, in het noordwesten van Roemenië.

De updates over mijn ervaringen in het Roemenië kun je volgen via mijn Facebookpagina (www.facebook.com/fjvanlieshout).

Hartelijke groet,

Frans van Lieshout